Logiranje
Korisnicko ime

LozinkaNiste jos clan?
Kliknite Ovdje Za Registrovanje.

Zaboravili ste lozinku?
Zatrazite novu ovdje.
Photo cloud
Del P

Za Skidanje Muzike Nije Potrebno Registrovanje!

NEMA ŽIVOTA BEZ VODE
NEMA ŽIVOTA BEZ VODE 13 poremećaja koji će vam se dogoditi ako ne pijete dovoljno.
Većina ljudi ne brine pretjerano o dehidraciji. Osim eventualno kad skoči živa u termometru. Oni zamišljaju da je to nešto što se događa putnicima u pustinji (kad ostanu bez vode), no postoji kroničan oblik dehidracije koji nema iznenadnu i intenzivnu prirodu aktunog oblika.
Frizura nekad vrijedi više od 1.000 riječi
Frizura nekad vrijedi više od 1.000 riječiImate li kosu najčešće skupljenu u rep, raspuštenu, kratku ili uvijek sređenu? Dovoljno je znati ovako jednostavnu činjenicu i već moći 'pročitati' ženu koja je nosi.
Snezana Djurisic- Unuci su moj antibiotik
Snezana Djurisic- Unuci su moj antibiotik Snežani Đurišić su najlepše društvo njeni unučići. Ima ih četvoro i obožava ih. Uživa u situacijama kada zajedno gledaju televizijski program. Ako se na ekranu pojavi baš ona, dečica se načisto zbune kako je to baba Sneža u isto vreme na dva mesta.
Ili se viđas sa nekim, ili me ne voliš: Muž rešio da ostavi ženu, ali se jednoj stvari nije nadao!
Ili se viđas sa nekim, ili me ne voliš: Muž rešio da ostavi ženu, ali se jednoj stvari nije nadao!Bio sam dobar suprug sedam godina, ali ništa nisam dobijao zauzvrat. Poslednje dve nedelje su bile naročito užasne, povređeni muž je započeo pismo upućeno supruzi
Sve više žena se brije, a stručnjaci tvrde da to nije suludo kao što zvuči
Sve više žena se brije, a stručnjaci tvrde da to nije suludo kao što zvučiPrema stručnjacima za ljepotu, razlog zašto muškarci 'bolje' stare krije se u činjenici da se svakodnevno briju, što rješava kožu mrtvih stanica. A sad su to počele činiti i žene!
ZNAMO ŠTA RADITE NA FEJSBUKU: Škorpija kači seksi slike, Vodolija hakuje sve redom!
ZNAMO ŠTA RADITE NA FEJSBUKU: Škorpija kači seksi slike, Vodolija hakuje sve redom!Blizanci i Vodolije su najveštiji u komunikaciji, Lav se na Fejsbuku bavi ličnom promocijom. Otkrijte kako ostali znakovi funkcionišu na društvenim mrežama.