ساعت و تقویم میلادی
Photo cloud
Zadnji komentari
Nema komentara
Logiranje
Korisnicko ime

LozinkaNiste jos clan?
Kliknite Ovdje Za Registrovanje.

Zaboravili ste lozinku?
Zatrazite novu ovdje.
Del P

Za Skidanje Muzike Nije Potrebno Registrovanje!

Supružnici čiji brak traje skoro osam decenija
Supružnici čiji brak traje skoro osam decenijaU vrijeme kada je u cijelom svijetu povećan broj razvoda Salim (89) i Yadigar (86) Turan su dokaz da postoje i dugogodišnji brakovi koji su primjer da ljubav ne prestaje ni nakon dugog niza godina provedenih u bračnoj zajednici.
8 znakova zlostavljanja u vezi koje ne smijete ignorisati
8 znakova zlostavljanja u vezi koje ne smijete ignorisatiPsihološka okrutnost, iako se najčešće opravdava, veoma je bolna te je veom često kapija fizičkim napadima. U većini slučajeva, prvi znaci iskorištavanja u vezi toliko su suptilni da se najčešće previde ili opravdavaju. Osobe koje imaju tendenciju da manipulišu obično koriste veoma lukave, čak i podsvjesne, taktike da bi preuzele kontrolu nad osobama koje ugrožavaju. Zapamtite: za sledeće načine ponašanja nema opravdanja.
Muzikoterapija - Note protiv stresa
Muzikoterapija - Note protiv stresaPotvrđeno je da muzika pomaže u oslobađanju od stresa, a može uticati i na umanjenje bola.
Muzikoterapija, psihoedukacija, dijagnostika, lečenje, prevencija i stimulacija razvoja određenim vrstama muzike i zvuka primenjenih u okviru muzikoterapijskih metoda poznata je od davnina, ali tek poslednjih decenija dobija naučnu potvrdu.
Kako pravilno njegovati trepavice i obrve
Kako pravilno njegovati trepavice i obrveObrve i trepavice trebamo znati pravilno njegovati kako bi bile gušće, sjajnije, zdravije i da što ljepše uokviruju naš pogled
Vježbe za savršene noge bez celulita
Vježbe za savršene noge bez celulitaZimi se svi ulijenimo i više volimo ležati u toplom krevetu nego vježbati. Ipak, proljeće nam se bliži i trebamo skinuti slojeve garderobe sa sebe i uskočiti u lepršave suknje. Tada nećete biti sretni ako budete vidjeli celulit na bedrima i stražnjici.
Kako da kombinujete odjecu i nakit
Kako da kombinujete odjecu i nakitKada je u pitanju kombinovanje odjeće i nakita, morate obratiti pažnju ne samo na boju već i na oblik. Jedan od najtežih zadataka je dobro iskombinovati ogrlice, jer svaki izrez na bluzi ima svoju ljepotu i svaki zahtijeva pravi oblik i dužinu nakita.