ساعت و تقویم میلادی
Photo cloud
Zadnji komentari
Nema komentara
Logiranje
Korisnicko ime

LozinkaNiste jos clan?
Kliknite Ovdje Za Registrovanje.

Zaboravili ste lozinku?
Zatrazite novu ovdje.
Del P

Za Skidanje Muzike Nije Potrebno Registrovanje!

Naučnici otkrili zašto neki pušači dožive 100 godina
Naučnici otkrili zašto neki pušači dožive 100 godinaIako je dokazano da pušenje ugrožava zdravlje odnosno da povećava rizik obolijevanja od raka, mnogi pušači dugo žive.
Žali zbog operacija: Ne znam što sam pokušavala uhvatim- vječnu mladost?
Žali zbog operacija: Ne znam što sam pokušavala uhvatim- vječnu mladost?Zbog velikog broja opreracija, američka glumica Courtney Cox bila na rubu završiti svoju karijeru.
Jelly - najmanji pametni telefon na svijetu
Jelly - najmanji pametni telefon na svijetuDok većina proizvođača radi na mobilnim telefonima s velikim ekranima, tvrtka Unihertz proizvela je možda i najmanji 4G pametni telefon na svijetu pod nazivom Jelly
Sastojci ljute paprike mogu uništiti ćelije raka
Sastojci ljute paprike mogu uništiti ćelije rakaĆelije raka bi mogle biti uništene pomoću kapsaicina, jedinjenja koje je jedan od glavnih sastojaka ljutih paprika.

Konzumiranje sirovih paprika ili kao sastojaka sosova i salata moglo bi djelovati preventivno protiv simptoma karcinoma.
Vidio je drvo prekriveno zahrđalim novčićima, približio se i ugledao JEZIVU tajnu o njemu!
Vidio je drvo prekriveno zahrđalim novčićima, približio se i ugledao JEZIVU tajnu o njemu!Prema priči, ljudi koji žive u blizini primijetili su da je jedno od stabala puno novčića, ali su tvrdili da ne ne znaju kako su novčići tu završili. Ali, otkrili su nam zašto bi neko tu stavio novčiće i koja je njihova prava svrha. Razlog će vas sigurno iznenaditi. Pogledajte.
Novi virus prijeti poslovnim korisnicima i u BiH: Ne otvarajte e-mailove nepoznatih pošiljaoca!
Novi virus prijeti poslovnim korisnicima i u BiH: Ne otvarajte e-mailove nepoznatih pošiljaoca!Početkom mjeseca maja 185.000 računara u 100 zemalja svijeta je postalo metom opasnog “WannaCryptor” virusa, čime je ugrožena privatnost i nanesena milionska šteta kompanijama čiji su računari zaraženi.