Logiranje
Korisnicko ime

LozinkaNiste jos clan?
Kliknite Ovdje Za Registrovanje.

Zaboravili ste lozinku?
Zatrazite novu ovdje.
Photo cloud

Za Skidanje Muzike Nije Potrebno Registrovanje!

Dunja – jesenska vitaminska bomba
Dunja – jesenska vitaminska bombaDunja je od davnina poznata u narodnoj medicini, gdje se prije svega koristi za ublažavanje kašlja i želučanih tegoba. Podrijetlom je iz jugozapadne Azije, predstavlja simbol ljubavi, sreće, plodnosti, pameti, ljepote, postojanosti i neprolaznosti, a ljekoviti dijelovi su joj plod, listovi i koštice, a posebno sok i sirup ploda.
Tjelesnom aktivnošću do hormonske ravnoteže
Tjelesnom aktivnošću do hormonske ravnotežeSuočene s izazovima menopauze, mnoge žene uzimaju propisanu hormonsku terapiju, no velik dio njih pokušava pronaći i neku prirodnu alternativu za ublažavanje simptoma menopauze, posebice nalete vrućine i probleme sa spavanjem...
Recept za tinkturu koprive
Recept za tinkturu kopriveOvo se koristi i u kozmetici za njegu kose...
OTKRIVAMO: Cijela estrada šmrče kokain, a ovo su imena
OTKRIVAMO: Cijela estrada šmrče kokain, a ovo su imenaNakon ispovijesti Tijane Ajfon u prošlom broju Stara, na estradi je nastao haos! Po ćoškovima se sve više šuška ko se sve drogira, ali se jedino Zorica Marković bez ustručavanja usudila da priča na tu temu…
Vlada FBiH definirala kriterije za dodjelu sredstava: Borci će dobivati između 80 i 200 KM.
Vlada FBiH definirala kriterije za dodjelu sredstava: Borci će dobivati između 80 i 200 KM.Prema odluci Vlade Federacije BiH, borci koji su u ratu proveli do godinu dobivat će deset posto od prosječne plaće u FBiH, što je skoro 80 KM. Oni koji su u ratu bili od 13 do 24 mjeseca dobivat će 15 posto ili blizu 125 KM, kazao je za „Avaz“ v. d. predsjednika Saveza demobilisanih boraca FBiH Nijaz Hodžić.
Blic: Dodik bi ponovo američku naklonost.
Blic: Dodik bi ponovo američku naklonost.Odlaganjem referenduma o statusu Republike Srpske Milorad Dodik pokušava da vrati naklonost Zapada i pokaže se kao igrač razuma, tvrde analitičari, piše "Blic". .
Del P