Melania pobjegla od Trumpa, danima boravi u hotelu daleko od njega?

Melania Trump posljednjih sedmica noći provodi u hotelu u Washingtonu, nakon glasina da je Donald Trump imao se*sualne odnose s porno-glumicom Stormy Daniels, piše “Daily Mail”.

Najprije se u medijima pojavila vijest da je Trumpov advokat netom prije predsjedničke kampanje glumici platio 130.000 dolara za šutnju, a nakon toga objavljen je njen intervju iz 2011. u kojem ona govori o se*sualnom odnosu s tada budućim predsjednikom u hotelskoj sobi u kasinu u Lake Tahoeu u Nevadi, prenosi “24sata“…

Melania Trump, koliko je poznato, dosad nije reagovala na navode da spava po hotelima, ali reagovala je njena glasnogovornica Stephanie Grisham na Twitteru koja je “tabloidne vijesti” o Prvoj dami nazvala “lažnim izvještavanjem”.

U vrijeme navodne afere, sin Melanije i Donalda Trumpa, Barron tek se bio rodio, bio je star četiri mjeseca, a Trump je bio na golfskom turniru u Nevadi gdje je navodno bio s po*no-glumicom.

Od 12. januara, kada su se pojavile glasine o navodnoj aferi, Melania Trump sve do ovog četvrtka nije davala nikakve izjave. Čak ni ovaj ponedjeljak kada je predsjedniku i Prvoj dami bila 13. godišnjica braka nije ništa izjavljivala, a navodno je nisu upriličili nikakvom proslavom.

Nakon dvije sedmice nepojavljivanja u javnosti 25. janura odala je počast žrtvama Holokausta.

Ove sedmice, što je mnogim stranim tabloidima potvrda “bračnih nesuglasica”, Melania nije s predsjednikom otputovala u Davos na Svjetski ekonomski forum, kako je isprva bilo planirano.

“CNN” je javio da Melania tamo nije otputovala zbog “logističkih poteškoća i problema s rasporedom”. Ako je suditi po riječima izvora na koji se poziva “Daily Mail”, Melania još od početka januara “tri-četiri dana sedmično provodi u u hotelu u Washingtonu, a često ode i u New York”.

Trump negira se*sualne odnose sa Stormy Daniels.

Glasine o se*s-skandalu su potekle od autora sporne knjige o Donaldu Trumpu “Vatra i bijes” Michaela Wolffa. Američka ambasadorica u UN-u Nikki Haley stala je u odbranu američkog predsjednika, te kritikuje autorove tvrdnje da je i ona puno vremena nasamo provela s Trumpom.

“To je veoma agresivno i gnusno”, kazala je osvrnuvši se na Wolffove navode da je puno vremena provela nasamo s Trumpom u predsjedničkom avionu Air Force One i u Ovalnom uredu.

“U Air Force One sam ušla samo jednom i tada je ondje bilo više ljudi”, rekla je bivša guvernerka Južne Karoline.

“Veoma se dobro slažemo i saglasna sam gotovo sa svime što radi”, dodala je govoreći o predsjedniku Donaldu Trumpu.

Komentari

Komentari

Leave a Reply