Logiranje
Korisnicko ime

LozinkaNiste jos clan?
Kliknite Ovdje Za Registrovanje.

Zaboravili ste lozinku?
Zatrazite novu ovdje.
Photo cloud
Del P

Za Skidanje Muzike Nije Potrebno Registrovanje!

Pregledaj Temu
 Printaj Temu
Zanimljivosti
Admin
Mary Best ....

... Djevojka iz Indije koja je kada je imala 17 godina oboljela od kolere.Posle nekoliko satikada je djevojka umrla doktor ju je i službeno proglasio mrtvom, pokopana je u oporodičnoj grobnici u Calcutti.Dogodilo 1871. godine tada su žrtve kolere morale biti brzo zakopavane nakon proglašenja smrti kako bi se spriječilo širenje bakterija.Tako je poslije deset godina od smrti djevojke Mary grobnica je bila otvarana da bi se kako bi se u nju sahranio Maryin preminuli ujak, tamo su zatekli zastrašujući prizor ...

Poklopac Marynog mtrvačkog sanduka koji je bio zakucan čavlima pronađen je na podu.Dok je kostur djevojke bio jednim dijelom u sanduku, a drugim dijelom izvan njega, dio lubanje Mary bio je oštećen.Prsti njene desne ruke su bili savijeni kao da je nešto čvrsto držala , a odjeća joj je bila poderana.Pretpostavlja se da se probudila u sanduku i svom snagom odgurivala poklopac dok ga nije uspjela otvoriti.Ali u grobnici je bila tolika tama da se Mary u panici počela daviti te je glavom udarila u beton i razbila lubanju i taj udarac u lubanju ju je i na kraju ubio

Mladić gotovo spašen

U Francuskoj 1887. za vrijeme pogreba dok je "umrli" mladić bio nošen u grob oni koji su nosili sanduk čuli kucanje na dnu mrtvačkog sanduka. Bojeći se da ne stvore paniku među ljudima koji su došli na pogreb i nastavili su sa sahranom.Međutim kada je počelo bacanje zemlje na sanduk svi su žuli zvukove kucanja o sanduk .Umesto da odmah otvore poklopac sanduka čekali su gradonačelnika. Dok je došao gradonačelnik, mladić je umro na žalost umro od gušenja.

Majke koje su imale osjećaj da su im djeca živa

Djevojka iz New Yorka Virginia Macdonald, je 1851. godine pokopana je nakon što je bila oboljela i proglašena mrtvom.Mada je njena majka tvrdila da joj kćer nije umrla.Ipak majka ko majka nije se mogla smiriti ni nakon pogreba, pa je tako s obitelji nekoliko dana nakon pogreba, kako bi joj dokazali da nije u pravu, odlučila otkopati grob. Kada su to učinili, bili su šokirani prizorom pronašli su tijelo djevojke u izobličenom položaju s izgrižen prstima. Ne zna se je li ih grizla od gladi ili užasa u kojem se našla.!

Slično se dogodilo jednom četrnaestogodišnjak 1903. godine u Francuskoj.Njegova je majka nakon proglašenja smrti tvrdila da je živ, ali su ga uzeli od nje i sahranili.Dan nakon pogreba vidjeli su je kako otkopava grob.Nakon što je otvorila sanduk, dječak je pronađen sa užasno iskrivljenim izrazom lica dječak je na zalsot umro je od gušenja.

Smrt trudnice

Događaj se odigrao davne 1890. godine trudnica Lavrinia Merli u Italiji proglašena je mrtvom.Doktori su rekli da je umrla od histerije i ova trudnica je sahranjena u obiteljskoj grobnici.Dva dana nakon toga grobnica je otvorena iz nekih nepoznatih razloga otkriveno šokantan prizor.Trudna djevojka izašla iz sanduka i rodila.Ona i dijete pronađeni su mrtvi.


Izvor: http://zanimljivo...

Izmjenio/la Admin na 24-03-2016 23:46
Bomby
 
http://www.konjicanka.com
Skoci na Forum: