RAMAJANI NA RASTANKU !!!

image_print

U mraku u dubokoj tisini, gubi se tvoj lik. Odlazis i ne zelis se vise vratiti. Tvoje srce puno ljubavi, sad postaje puno mrznje na osobu koju si volela ili si bar rekla da volis.
A ja, stojim i promatram. Koracas smelo i bez dvojbe. Izgleda da si sretna i da zelis da sve bude tako. Tvoj pogled zadire sad u buducnost, a za proslost sad kod tebe nema mesta. Sve ostaje samo sena i mutna kopija slike. Niz moje dosad, rumeno lice pocele su liti suze, suze bola i iskrenog zaljenja. Sve oko mene sad je postalo pusto i sivo, kao da nikad nije vidjelo sunca. Sve place, ali u sebi. Cuju se samo priguseni jecaji mladog bica koje pati i zauvek ostaje samo.
Na rusevinama divnih zgrada koje je sagradila ljubav sad ostaju samo uspomene i trajna secanja.
A ti i dalje nastavljas put. Zasto se ne okrenes, zasto ne pogledas ko ostaje iza tebe? Hrabra si, ali znaj neces daleko. Taj ce ti bledi svet ubrzo otkriti istinu. Pozelet ces da se vratis, ali bice kasno. U mesto zvezde ljubavi , tebi ce zasjati zvezda patnje i boli.
Ljubavi, okreni se i podi putem nazad, gde si nekad sretna bila. Ne truj mlado bice, nemoj paliti bele svece dok jos za to vreme nije. Ostavi ljubav nek i dalje zivi medu nama. Vrati se i voli me kao sto ja tebe volim. NEKAD TVOJ MEMAN 

Idi na alatnu traku