RAMAJANA !!!!!!!!!!

image_print

Dosao je tezak trenutak, ona ista ruka koja se nebrojeno puta vila oko tvog tela, grlila te i milovala, osudena je da ti sada pise oprostajne redove. A da ih gledaju one iste oci, koje su toliko puta, svetle kao suncev zrak, pronicale u dubinu tvoje duse da tamo i u najskrivenijem uglu nadu ljubav za sebe. 
Rastajemo se…………..Kako mi je tesko i kako me zaboli pri pomisli da se mozda nikad vise necemo sresti, toplo pogledati i nikad vise naci jedno drugom u narucju. Rastajemo se…….. ali nasu ljubav ne sahranjujemo. Ostavljamo je cistu, veliku i neokaljanu i ona mora vecno ziveti. A za takvu ljubav treba proziveti citav vek pa je opet, mozda ne naci. Ti odlazis svojim putem da se neminovno vratis onom, kuda si sa mnom bila posla . Zavoleces zivot novom snagom kroz novog coveka. Ali, ipak, seti se i onda mene ako je moja duboka iskrenost to zasluzila. I neka ti nasa zajednicka ljubav, ljubav bez prevara, lazi i interesa, ljubav iz ljubavi, bude zvezda vodilja kroz zivot. A ako te nekad srce zaboli i zelje slome, ostanes sama ili budes patila u zivotu, dodi, moje ce srce uvek biti za tebe otvoreno.
Ti mi odlazis…….A ja? Kuda cu? U stari prosli zivot, u svet pre susreta sa tobom i uvek cu se secati mesta na kom je nasa ljubav otpocela.
Na kraju primi jedan poljubac, topliji i jaci od svih ostalih i ne smetaj svome srcu da odgovori na njega.
Tekstopisac Meman MEMAN

Idi na alatnu traku