Logiranje
Korisnicko ime

LozinkaNiste jos clan?
Kliknite Ovdje Za Registrovanje.

Zaboravili ste lozinku?
Zatrazite novu ovdje.
Photo cloud
Del P

Za Skidanje Muzike Nije Potrebno Registrovanje!

Tekstovi i clanci
Mitar Miric - Biografija
Mitar Mirić je bivši jugoslavenski pjevač čije su pjesme zavoljeli mnogi. U svojoj je bogatoj karijeri duže vrijeme surađivao s pokojnim Novicom Uroševićem, koji je napisao velik broj pjesama u vremenu od 1979. godine do 1997. godine.
Mitar Mirić je pjevao i pod imenom "Tarmi Ricmi".Mitar Mirić je rođen u mjesecu siječnju 1957. godine u selu Bogutovo u blizini grada Ugljevika u Bosni i Hercegovini. U Ugljeviku je završio srednju školu, a sa pjevanjem je krenuo 1975. godine kada službeno započinje njegova profesionalna karijera.

Godine 1975. je snimio svoj prvi singl "Od mene je ljubav jača". Pjesma je snimljena u suradnji s Diskotonom čije je sjedište bilo u Sarajevu. Samo godinu dana poslije se preselio u Srbiju i nastavio dalje suradnju s kućom Diskos čije je sjedište bilo u Aleksandrovcu.
U svojoj je karijeri objavio preko 22 albuma te velik broj kompilacija i singlova. Objavljivao je albume za mnoge izdavače, a među njima se osim
Diskosa i Diskotona našao i Grand te Zam, PGP RTS i JV.
Mitar iza sebe ima mnogo hitova kao što su: "Djevojka preko puta", "Dobro jutro rekoh zori", "Najjači smo, najjači", "Haljine svilene", "Dajte mi da zivim", "Samo kazi", "Čudotvorac" , "Djevica", "Voli me danas više nego jučer", "Grešnik", "Hoću mjesto u tvom srcu", "Na rastanku nisam suze krio"
Komentari
Nema Postavljenih Komentara.
Postavi Komentar
Morate biti logirani da upisete komentar.
Ocjene
Ocjene su dostupne samo clanovima.
Morate login ili register da date ocjenu.

Nema Ocjena.