6 mjeseci nakon vjenčanja dobila je poziv: Ljubavnica njenog muža više nije htjela da ćuti, evo šta joj je rekla!

image_pdfimage_print

Verujem da i ne pomišljaš gde se upravo nalazi tvoj suprug, bilo je prvo što je čula sa druge strane…

Trejsi Šorn primila je neočekivani poziv šest mjeseci nakon što se udala za muškarca koji je bio ljubav njenog života. Ono što je čula nakon što se javila na telefon, promijenilo joj je život. Ljubavnica njenog supruga nazvala ju je i rekla: “Vjerujem da i ne pomišljaš gdje se upravo nalazi tvoj suprug. Ovdje je, sa mnom.”

 

Kao da šok i bol u tom trenutku nisu bili dovoljni, ljubavnica je nastavila da otkriva mučne detalje njihove skrivene veze, ali i činjenicu da je upravo ona, ljubavnica njenog supruga, već ranije uništila i okončala jedan brak.

Trejsi se nadala da nije trudna sa svojim suprugom, ne sada nakon što je čula da je suprug ne voli i ne poštuje kao ona njega. Trudnoca joj u tom trenutku nikako ne bi bila dobra vijest. Nakon što se ljubavnici zahvalila na pozivu i informacijama, bujica suza kliznula je niz njeno lice, piše Huffington Post.

 

“Bila je toksična osoba, ali svejedno sam joj bila zahvalna što me nazvala i rekla mi istinu, čak i ako to nije uradila iz dobre namjere. Nakon mnogo razmišljanja i skupljanja snage, ostavila sam ga.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Idi na alatnu traku